4438970712_1d856e6a39_b_coat-rack

Mange benytter sig af en knagerække eller separate knager i stedet for en stumtjener, der ofte fylder mere i rummet og typisk ikke er så funktionel.

Men stumtjeneren fra Casa i sortbejdset eg til 1800 kroner er faktisk et glimrende eksempel på en stumtjener, der både er simpel i sit design og funktionel.

Så kan det godt være, at nogen måske er mere til den super stilede stumtjener, der formentlig fylder mere i rummet – men hver sin smag. Ikke desto mindre, kan denne anbefales, hvis man søger funktionalitet og design, der går hånd i hånd.

Køb din stumtjener og få straks nogle bedre vaner

Stumtjeneren fra Casa kan købes hos ILVA, hvor det enten er muligt at bestille den gennem webshoppen eller købe den i butikken, hvis man gerne lige vil se og røre den, inden man erhverver sin nye hjælper.

Stumtjeneren fra Casa er enormt smart og funktionel, da den kan hejses op og ned. På den måde kan man gøre den mindre og stille den lidt afvejen, når man ikke bruger den og trække den helt ud, når man har bruge for at hænge for eksempel en lang frakke eller kjole på den. Derudover har den smarte Casa stumtjener en ekstra funktion, der gør det muligt at hænge bukser over en tynd stang. Det er altså en rigtig god ekstra funktion, hvis ens job for eksempel kræver, at man går i jakkesæt og skjorte hver dag.

Den kan samtidig hjælpe en til at få nogle bedre vaner, da man kan vænne sig til at hænge tøjet klar om aftenen, så man slipper for at stå og stryge om morgenen, lige inden man skal ud af døren. Nogle kan også have tendens til at smide sit tøj på gulvet eller andre steder, så det ligger og flyder. Men med denne smarte stumtjener, vil du helt sikkert få en fornyet motivation til at hænge dit tøj op fremfor bare at smide det.

Billede: Lee J Haywood