post

På kalenderen er der ikke længere så mange blade til, at der står sommer med stor, fed skrift. Er du glad for at løbe om sommeren, men klæder du dig altid for varmt på til turen, kan du her på indlægget hente nogle gode råd til, hvordan du bedst klæder dig på til at skulle bevæge dig ud i varmen. Derudover vil du også få et lille tip til, hvor du billigt kan handle det løbetøj, du har brug for!

Svedtransporterende tøj

Et af nøgleordene for det tøj, du skal vælge, når du skal løbe om sommeren, er svedtransporterende. Det skal det nemlig være om sommeren, da du sveder meget mere, når solen bager ned på dig. Om tøjet er løst eller tæt, er op til dig som løber, så længe du bare sørger for, at det er svedtransporterende, så du ikke bliver gennemblødt, inden du er færdig. Sørg derfor for at anskaffe en løbeventilerende løbekasket, som skygger for solen samt t-shirts og bluser med ventilationspaneler, så varmen kan få lov at slippe væk fra kroppen! Husk naturligvis også at lade dine ben få luft ved at benytte dig af shorts  eller tights i tyndt materiale, så dine lår ikke bliver badet i sved.

Er dyrt eller billigt bedst?

Om du vil have løbetøj til dyre eller billigere priser er helt op til dig som løber. Det afhænger helt og holdent af, hvad du føler dig bedst tilpas i, samt hvor meget du løber til hverdag. Har du intentioner om at skulle deltage i store stævner og lignende, er løbetøj i bedre kvalitet muligvis værd at foretrække. Men, skal du blot holde formen lidt ved lige, vil de billigere modeller være ganske fornuftige at starte ud med. Er du lidt i tvivl, kan du besøge Stylepit samt rabatkodesider som Saver, e-rabatkoder og rabatpilot hvor du kan finde Stylepit rabatkoder for at blive lidt klogere på, hvor mange penge du gerne vil bruge (eller spare) på nyt løbetøj.