shutterstock_521394028

Vi bruger meget tid og mange penge på et godt udseende, da vi med dette udseende fremviser overfor andre, hvem vi er i virkeligheden, og de fleste prioriterer sit udseende meget højt. Et udseende består ofte af disse aspekter:

  • Beklædning og sko.
  • Makeup.
  • Frisuren.
  • Hovedbeklædning.

Hvis man ønsker et helt perfekt udseende, så skal man nok have én eller flere plastikoperationer, og det er ofte ansigt, bryster, numse, lår og andre steder på kroppen, hvor man får fjernet/tilføjet fedt og skin, således man kommer tættere på det perfekte look. Hvis man nu er tilfreds med sin krop, og har en fin makeup og en god komplet beklædning, så bør man reelt have et attraktivt look med en flot udstråling, men hvis man har problemer med sin hårvækst, så kan dette betyde rigtig meget for det samlede look, da man derved ikke kan skifte til flotte frisurer efter behov.

Det kan i mange tilfælde blive nødvendigt at supplere udseendet med parykker ægte hår, da denne type parykker fremstillet med ægte hår netop kan give dig et fantastisk nyt look selvom man reelt er skaldet, tyndhåret eller underlig hårvækst.

Vælg den rette slags paryk

Parykker er ikke helt billige og især ikke parykker ægte hår, da de jo skal tilpasses individuelt til den enkelte bruger, men til gengæld er kvaliteten og holdbarheden så god, at man kan have glæde og gavn af en paryk med ægte hår i mange år ud i fremtiden, mens en paryk af syntetiske fibre sjældent holder til mere end et års brug.

Men man kan da sagtens i flere tilfælde have bedst glæde af en syntetisk fiber paryk, hvis man kun anvender den lejlighedsvist for at være anonym i mængden og være i feststemning, og denne type parykker er også lettere og køligere at have på end parykker ægte hår. Det er nemmere med ægte hår at give sin paryk en ny frisure, og den kan også holde til både vask, føntørring, voks mm., og desuden kan man endda få flere tusinde kr. i tilskud fra kommunen, hvis man lider af helt eller delvist hårtab.

Specialforretninger med parykker

Der findes flere specialforretninger rundt omkring i landet, der forhandler parykker og toupéer, men man finder et af de allerstørste udvalg af parykker ægte hår på hjemmesiden Frida Davidsen, hvor den fysiske butik ligger i det indre København i Nørre Farimagsgade. Her er man altid velkommen til at kigge forbi til en gratis og uforpligtende samtale og få gode råd og vejledning om produkterne.

Uanset om man blot har en bar plet på issen, eller hvis man er helt skaldet eller har mindre bare pletter, så kan man finde en passende løsning i butikken på baggrund af det store lager af toupéer og parykker i alle størrelser og udformninger. Det tager mange dage at fremstille en perfekt paryk, idet man starter med at bestille tid, således man kan få målt sin hovedbund helt præcist, da alle har et unikt udseende og facon, og en paryk skal helst have en god pasform, især hvis man skal gå med den konstant.

En paryk må hverken sidde for løst eller for fast, da man så føler sig generet af den, og de første par uger efter modtagelsen af sin paryk kan også føles underlige, da man jo lige skal vænne sig til at bruge paryk, men derefter vil den føles som en uundværlig del af din krop på samme måde som den naturlige hårvækst.