post

Det seneste års tid er det gået rigtigt stærkt for salget af kjoler, fremgår det af en udsendelse på TV2 Østjylland. Der er især tale om en stor efterspørgsel og salg af specielle kjoler fra Margot, der fremstiller kjoler i Ryomgård på Djursland.

Kjolerne sælges især fra butik Thomas i Randers, men nu er man også begyndt at promovere og omtale kjolerne på nettet, hvor en stor fanskare deler ud med deres erfaringer om kjolerne.

En solstråle historie

Det hele startede med, Margot Weinreich Mikkelsen fik nogle idéer til at designe kjoler, så hun oprettede sit eget firma MWM i Ryomgård, hvorfra hun har skabt flere kollektioner af kjoler.

Hun havde slet ikke forestillet sig den store efterspørgsel efter hendes design, så nu producerer man kjoler på fuld tid for at følge med efterspørgslen. Det er en rigtig solstråle historie, at en mindre iværksætter tager kampen op mod de store internationalt kendte modehuse, der jo har enorme budgetter til rådighed for deres markedsføring.

 

Margots specielle stil

Kjolerne fra Margot er især kendetegnet ved en smart farvestrålende stilart, der har taget forbrugerne med storm. Butik Thomas i Randers har en forklaring på denne uventede succes, og det er, at kjolerne er gode til at fremhæve det bedste ved kroppen.

Designeren Margot har været dygtig til at ramme et snit, der får personens talje og bryster til at sidde på en magisk og fortryllende og vis. Kjolerne er ikke løsthængende men temmelig kropsnære, men alligevel føles de afslappede at have på, da de ikke strammer om livet. Margot selv tager succesen meget roligt, men hun erkender, det er en drøm, der er gået i opfyldelse, og det er flot, hun startede selvstændig virksomhed helt på bar bund uden hjælp fra andre. Det er altid svært at starte egen virksomhed, da det dels koster startkapital samt en god og bæredygtig idé, som kan sælges bagefter til kunderne som et unikt produkt.

Derfor tør mange ikke tage springet og bruge tid og energi på et produkt, som der findes rigeligt af i forvejen, men designet er jo nyt og unikt, og det kan sælge kjoler, har erfaringen jo efterfølgende vist. Nu forhandles kjoler fra Margot i mere end 50 butikker fordelt rundt omkring i landet samt i de nordiske lande, som også har fået øjnene op for de helt specielle kjoler i unikt design, der typisk sælges til 1.200 kr. i butikkerne samt hos mange webshops.