post

Det kendte brand L’Oréal Paris har netop sendt en app på markedet, der kan hjælpe kvinder til at få mere succes med deres makeup. Denne app hedder Make Up Genius, og den kan nemt komme til at ændre dit syn på skønhed!

Magasinet Elle har anmeldt denne app, og de er meget imponerede over mulighederne. Man kan nu få en total makeover med et enkelt swipe på telefonen. Der er tale om en revolutionerende nyhed, og det er svært på nuværende tidspunkt at få øje på alle mulighederne med denne nye teknologi.

Make Up Genius skal nok blive en succes i Danmark, da udlandet allerede er begejstrede over denne opfindelse, der har taget verden med storm især hos kendisser.

Sådan virker Make Up Genius

Denne makeup-app anvender teknikken ’virtual reality’, og den er udviklet og lanceret af L’Oréal Paris til folk med smartphones, der nu kan anvende mobiltelefonen både som spejl og en personlig makeupartist!

Med kamerafunktionen kan man altid se sig selv, men først skabes nogle forslag gennem en makeupsimulator, der ikke bare gengiver looks men også tilpasser dem til dit ansigt. Man behøves ikke sidde musestille, mens kameraet kører, idet man både kan bevæge sig, grine eller blinke til kameraet, da den simulerede makeup følger med.

Teknologien er så revolutionerende, at den stammer fra kendte Hollywood storfilm såsom ’Avatar’. Nu får mobiltelefoner altså deres indtog i skønhedsverdenen, hvor app´en gratis kan hentes til mobiltelefoner. Der medfølger en hjælpsom tutorial, så man nemt lærer funktionerne, og en smart step-by-step guide kommer også med gode tips og tricks undervejs i forløbet.

Muligheder med denne skønhedsapp

Der er faktisk uanede muligheder for at anvende denne app, og man kan eventuelt afprøve mange af de forprogrammerede forslag, som omfatter ’Smokey eyes’, røde læber eller flydende eyeliner, så man hurtigt kan se det enkelte look på sit eget ansigt.

Magasinet Elle er så begejstrede for produktet, så her får app´en ”Make Up Genius” de varmeste anbefalinger. Den er både praktisk og cool, og mange får nu en nem mulighed for at prøve et helt nyt look, før de lægger deres makeup. Når man har fundet et godt forslag, så er det nemt at få lagt makeuppen efter opskriften på mobiltelefonen.