post

Alle kvinder fortjener at blive forkælet, hvad end det er af dem selv eller en de har kært. En måde man kan gøre det på, er selvfølgelig med et smykke, der får vedkommende til at stråle og føle sig værdsat. Trollbeads Jewellery har et stort udvalg af strålende armbånd, der med sikkerhed vil pryde dit håndled.

 

Hvad er Trollbeads?

Trollbeads er dansk designede smykker, der er kendt for at være funktionelle, enkle og ikke mindst høj kvalitet. Det er design, der er drivkraften bag Trollbeads kollektioner og produkter, som man også har mulighed for at sætte sit eget præg på ved at designe sit eget smykke, hvor man først vælger kæde, derefter lås og til sidst de forskellige vedhæng. Alt fra kæder til vedhæng er håndværk af højeste kvalitet og moderigtige materialer, der kan sammensætte på mange forskellige måder.

Trollbeads vedhængene er mere præcist fremstillet af 18 karat guld, italiensk glas, sterling sølv, ferskvandsperler og ædelsten. Smykkerne er skabt med ideen om at lave en blanding af traditionelle og moderne teknikker, hvilket har vist sig succesfuldt. Guld og sølv kuglerne er modelleret ved hjælp af en 3000 år gammel teknik, der giver designeren mulighed for at tilføje de fineste detaljer, der gengives fra voks til ædle metaller.

Trollbeads konceptet og historien bag det begyndte i 1976 i Danmark, da den første perl, en lille perle med seks ansigter, blev skabt. Designet af Søren Nielsen og solgt gennem hans faders butik Svends smykker fik det lille smykke stor succes. Sortimentet blev senere hen udvidet med glad, ædelstene, perler, guld og nye låse, der gjorde det muligt at skifte vedhængene ud. Det blev starten på Trollbeads’ design-selv koncept, der i dag er meget populært.

Billede: rafiq s